Koningskaars 5

Luxe appartement op Schiermonnikoog

4 personen 1e etage 2 slaapkamers Balkon

Beschrijving

Koningskaars 5 is een karakteristiek ruim 4-persoons appartement op de eerste etage. Dit appartement heeft twee slaapkamers (met hoge seniorenbedden), een woonkamer met comfortabele zithoek, een sfeervolle gashaard en een 4-persoons eetgedeelte, een ruime badkamer met een extra toilet en een open keuken met o.a. een combimagnetron en een vaatwasser. Er is een balkon aanwezig met een 4-persoons eettafel en 2 comfortabele buitenstoelen. Het appartement is huisdiervrij en rookvrij.

Faciliteiten

Je kunt gratis gebruik maken van het binnenzwembad en van de binnen- en de speciale buiten sauna's. Deze stook je zelf op met hout. Hout kun je bij de receptie verkrijgen. Voor de jongsten zijn er ook bolderwagens en strandspeelgoed beschikbaar.

Locatie

Koningskaars ligt aan de Badweg, verscholen in de duinen in een prachtige omgeving. Je komt er via het Resort Schierduin, de plek waar ook onze receptie huist. De ligging is perfect en centraal. De afstand tot het dorp bedraagt zo'n 700 meter, en 400 meter naar het strand.

Service

We zorgen voor een schoon appartement. De bedden zijn opgemaakt als je aankomt, en er staat een welkomstpakket voor je klaar. Kortom, we zorgen voor een warm welkom!

Ontvangst

De ontvangst is bij de receptie van Resort Schierduin, Badweg 67, door het team van Schierglas. Dit is ook de plek waar je de sleutels van het appartement ontvangt en weer inlevert. De receptie staat ook tijdens je verblijf voor je klaar voor ondersteuning, bij vragen en opmerkingen.

Video van Koningskaars 5

Video afspelen

Bekijk van binnen

Gastenbeoordelingen

"Es hat uns sehr gut gefallen! Die Erwartungen sind übertroffen worden und wir kommen ganz bestimmt wieder!"
Johanna C.
"nice, modern well-equipped appartment, Koningskaars and Standresort are always in good shape. We like the swimming pool and the great location as well. Dank u wel voor een heel fijne verbliif en vacantie. Definitief tot het volgende keer!"
Matthias T.

Bekijk van buiten

Beschikbaarheid

Reserveer Koningskaars 5....

Reserveren & boeken

Je kunt via onderstaand formulier een reservering maken. Je ontvangt daarna per email een bevestiging en betalingsinstructies. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking bevestigd.

Het reserveren loopt via het reserveringskantoor van UwBoeking. 

De RECRON voorwaarden zijn van toepassing, en je kunt eventueel een extra annuleringsverzekering afsluiten bij je boeking.

Contact

Heb je vragen over je boeking of over (on)mogelijkheden tot reserveren, neem dan contact op met ons reserveringskantoor via email (voorkeur) of anders per telefoon.

(openingstijden van 8.30-12 en 13-16.30, zaterdag van 10-12 en 14-16)