Koningskaars 1

Luxe appartement op Schiermonnikoog

6 personen Begane grond 3 slaapkamers Terras

Beschrijving

Koningskaars 1 is een karakteristiek ruim 6-persoons appartement op de begane grond. Dit appartement is voorzien van drie slaapkamers, een woonkamer met comfortabele zithoek en een 8-persoons eetgedeelte, een ruime en lichte badkamer en een luxe ingerichte open keuken met o.a. een oven/magnetron en een vaatwasser. Ook is er een terras aanwezig met een 6-persoons eettafel en 2 ligstoelen. Het appartement is huisdiervrij en rookvrij.

Faciliteiten

Je kunt gratis gebruik maken van het binnenzwembad en van de binnen- en de speciale buiten sauna's. Deze stook je zelf op met hout. Hout kun je bij de receptie verkrijgen. Voor de jongsten zijn er ook bolderwagens en strandspeelgoed beschikbaar.

Locatie

Koningskaars ligt aan de Badweg, verscholen in de duinen in een prachtige omgeving. Je komt er via het Resort Schierduin, de plek waar ook onze receptie huist. De ligging is perfect en centraal. De afstand tot het dorp bedraagt zo'n 700 meter, en 400 meter naar het strand.

Service

We zorgen voor een schoon appartement. De bedden zijn opgemaakt als je aankomt, en er staat een welkomstpakket voor je klaar. Kortom, we zorgen voor een warm welkom!

Ontvangst

De ontvangst is bij de receptie van Resort Schierduin, Badweg 67, door het team van Schierglas. Dit is ook de plek waar je de sleutels van het appartement ontvangt en weer inlevert. De receptie staat ook tijdens je verblijf voor je klaar voor ondersteuning, bij vragen en opmerkingen.

Bekijk van binnen

Gastenbeoordelingen

"Er was veel extra's . Erg prettig en ruim. Ook een mooie rustige en smaakvolle inrichting"
Willemien V.
"Een mooi appartement met voldoende slaapkamers en uitstekend uitgerust (denk aan vaatwasser, wasmachine, wasdroger, etc. Aanwezige spelletjes en boeken/tijdschriften.) Tussen de appartementen onderling ook geen geluidshinder."
NS v.

Bekijk van buiten

Beschikbaarheid

Reserveer Koningskaars 1....

Reserveren & boeken

Het reserveren van Koningskaars 1 loopt via de VVV boekingswebsite. Daar vind je de beschikbare periodes en kun je de reservering rond maken. Nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je per email een bevestiging en betalingsinstructies. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking bevestigd.

Reserveren & boeken

Het reserveren van Koningskaars 1 loopt via de VVV. Zoek hieronder naar een geschikte periode, en maak de reservering dan af via de VVV boekingswebsite. Bij reserveren word je naar de VVV boekingspagina geleidt. Nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je per email een bevestiging en betalingsinstructies. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking bevestigd.