Koningskaars op Schiermonnikoog

Midwinterfestival

Het Midwinterfestival is voor zowel eilanders als gasten een bijzondere tijd van het jaar, waarin muziek, theater, verhalen en workshops een grote rol spelen. worden. Dit jaar alweer voor de elfde keer.  Op diverse plekken in het dorp in huiskamers of openbare plekken worden voorstellingen gegeven. De sfeer is gemoedelijk met de vele lichtjes, kraampjes, en bijeenkomsten. Een van de hoogtepunten is ook het snert- en slotconcert, gevolgd door een spectaculaire afsluiting.

Met pijn in ons festivalhart hebben wij besloten de tweejaarlijkse reeks te doorbreken en dit jaar géén Midwinterfestival te organiseren. Huisconcerten en voorstellingen in intieme sfeer zijn de basis van het festival en juist die zijn niet verantwoord in deze Corona-tijd.

Helaas zit het er dit jaar niet in….. 
Het committee meldt ons via http://schiermonnikoogmidwinter.nl dat …

Met pijn in ons festivalhart hebben wij besloten de tweejaarlijkse reeks te doorbreken en dit jaar géén Midwinterfestival te organiseren. Huisconcerten en voorstellingen in intieme sfeer zijn de basis van het festival en juist die zijn niet verantwoord in deze Corona-tijd.

Doordat de beperkingen het organiseren van een Midwinterwaardig festival vrijwel onmogelijk maken, slaan we dus één jaar over. Noteert u alvast dinsdag 28 december 2021 in de agenda?

Comments are closed.